1. Home
  2. Vesti
  3. Procurila fotografija nove Škode Octavije
Procurila fotografija nove Škode Octavije
1

Procurila fotografija nove Škode Octavije

2.83K
1
Podelite sa prijateljima:

Na Instagramu se pojavila fotografija dolazeće Škode Octavije, a sudeći po dosadašnjim tračevima, gotovo sigurno možemo reći da je ovo automobil koji ćemo često gledati na ulicama. Stil, bar prednjeg dijela, se otarasio kontrоverznih dvodjelnih farova i dobio je oštriji izgled.

Što se tiče bočnog dijela, gotovo da nema promjena u odnosu na još uvijek aktuelni model, te su zadržane tradicionalne proporcije Octavije.

Za sada je ovo jedina fotografija, tako da dizajn zadnjeg dijela automobila nije poznat, ali sigurno je da će dobiti sličan tretman kao „nos“, odnosno nešto oštrije linije. Od enterijera možemo očekivati blago modifikovanu repliku onoga što smo vidjeli kod modela Scala.

Kada je motorizacija u pitanju, slobodno možemo očekivati dizel i benzinske agregate sa 3 i 4 cilindra i zapremine koje variraju između jednog i dva litra.

AutoRepublika

(2830)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kakva „rezolucija“, svaki šraf se skoro vidi 🙂 Je li ovo uvećano sa lične karte nove oktavije ?