1. Home
  2. Vesti
  3. Električni Porsche Macan bi mogao da ima 700 konjskih snaga
Električni Porsche Macan bi mogao da ima 700 konjskih snaga

Električni Porsche Macan bi mogao da ima 700 konjskih snaga

261
0
Podelite sa prijateljima:

Prašina oko debija Taycana se slegla, i već možemo da se pripremamo za sledeći električni Porsche, koji će kako stvari stoje, sigurno biti električni Macan, što u prevodu znači da inicijalni neuspeh bratskog modela Aude e-tron nije obeshrabio čelnike nemačkog konglomerata.

Da će najprodavaniji model game ovog njemačkog proizvođača dobiti svoju električnu verziju nije tajna, te je informacija potvrđena od strane Porschea. Naravno, standardni Macan, sa SUS agregatima će i dalje biti dostupan, jer kako Porscheov menadžer zadužen za pitanja u vezi SUV modela Džulijan Bauman kaže: ”Mnogi kupci i dalje nisu spremni za prelazak na električne automobile”.

Ipak električni Macan bi se u potpunosti razlikovao od “standardnog” modela, a vjerovatno će dijeliti platformu sa modelom Taycan, samo što bi ona bila modifikovana za potrebe impelementacije u SUV model.

Bauman je takođe izjavio da će najjača verzija imati oko 700 konjskih snaga i 1.000 njutn metara obrtnog momenta. Snaga će biti raspoređena na točkove obije osovine, a takođe će biti dostupne i slabije i jeftinije, to jest priuštivije verzije. Još detalja o električnom Macanu možete pronaći ovdje.

Kakve smo mi utiske formirali nakon testa konvencionalne verzije luksuznog kvaziterenca, možete pročitati klikom na ovaj link.

AutoRepublika

(261)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments