1. Home
  2. Vesti
  3. Počinje revitalizacija Maseratija
Počinje revitalizacija Maseratija
1

Počinje revitalizacija Maseratija

385
1
Podelite sa prijateljima:

Maserati će pokušati da se vrati na stare staze slave, ali to neće biti lagan zadatak. 

U doba kada luksuzni proizvođači naglo šire svoj portfolio i broj prodatih automobila mere u desetinama hiljada, Maserati kreće na jedan težak put obnavljanja brenda.

Italijanska marka mora ponovo pronaći svoje mesto na tržištu, iznova izgraditi identitet, plasirati odgovarajuće automobile i sve to učiniti sa ograničenim finansijskim sredstvima.

Maserati je najavio da će renesansa početi sa novim SUV modelom, kao i sa električnim sportskim automobilom. Zapravo najavljeni električni sportski automobil imaće i svoju konvencionalnu varijantu, pogonjenu benzinskim motorom koja će se pojaviti na tržištu naredne godine.

Najavljeni SUV doći će nešto kasnije, i trebalo bi da se nađe na tržištu 2021. godine. FCA ističe da se kao glavni konkurent za nadolazeći SUV vidi Porsche Macan.

Sledeća godina je veoma važna za Maserati, je će osim novog sportskog automobila plasirati i svoj prvi hibridni model. Čast da postane prvi hibrid marke imaće Ghibli, koji će dobiti plug-in verziju.

Revitalizacija Maseratija deo je velikog investicionog plana FCA alijanse, koja je najavila da će u naredne dve godine uložiti pet milijardi evra u razvoj italijanskih brendova pod njenim okriljem.

AutoRepublika 

(385)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mustang

da li će biti revitalizacija dodge-a ili možda gašenje