1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2019
  4. U Frankfurtu prikazan Hyundai 45 Concept (GALERIJA)
U Frankfurtu prikazan Hyundai 45 Concept (GALERIJA)
1

U Frankfurtu prikazan Hyundai 45 Concept (GALERIJA)

156
1
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejska marka predstavila je u Frankfurtu interesantan konceptualni model. 

Kako navode u svom pres materijalu, ovaj koncept tražio je inspiraciju u prošlosti, a namenjen je budućnosti. Tako i izgleda. Retro tragovi evidentni su dužinom celog automobila, ali je potpuno jasno da ovakav dizajn ne može biti implementiran u bližoj budućnosti.

Hyundai ističe da oznaka 45 u nazivu ima veze sa uglom od 45 stepeni koji je forsiran kod ovog automobila. Kao uzore ističu ne automobile, već avione iz dvadesetih godina prošlog veka.

Korejci tvrde da će predstavljeni koncept biti dizajnerski motiv za nadolazeće automobile te marke. Uprkos minimalističkom i retro izgledu eksterijera, unutrašnjost vozila odaje nešto drugačiji utisak.

Naravno, ovde je akcenat na digitalizaciji, a Hyundai u prvi plan izbacuje „novi sistem“ retrovizora, odnosno kamere umesto klasičnih spoljašnjih ogledala. Retro stila unutar kabine nema, te je interesantno videti ovakav kontrast eksterijera i enterijera.

AutoRepublika 

(156)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Jurković

Žasu. Lancia delta kopija u karikaturi