1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2019
  4. Objavljene cene za Hondu e
Objavljene cene za Hondu e
0

Objavljene cene za Hondu e

1.68K
0
Podelite sa prijateljima:

Honda je učinila dostupnim cenovnik za novog električnog mališana. 

Još otkako se prvi put pojavio kao koncept, ovaj model pokupio je brojne simpatije. Japanska marka odlučila je da napravi i serijsku varijantu zbog odličnih predispozicija automobila da postane bestseler.

Honda e će u Evropi dolazi u dve varijante. Razlika je naravno u paketima opreme, kao i u snazi kojom automobil raspolaže. Prva verzija ima 136 konja i ima autonomiju od 220 km. Ovo izdanje koštaće u Nemačkoj 33.470 evra. Kada se u ovu cenu uračunaju subvencije nemačke vlade, ona iznosi 29.470 evra.

Snažnija varijanta raspolaže sa 156 ks, ali nudi i bogatiju opremu. Ona će potencijalnog kupca u Nemačkoj koštati 3.000 evra više u odnosu na standardnu verziju (dakle, 36.470 evra bez aktuelnih subvencija, odnosno 33.470 sa njima).

Honda će ovog meseca početi da prima narudžbine za ovaj gradski automobil. Prvi primerci će u Evropi biti isporučeni sredinom leta naredne godine.

AutoRepublika 

(1680)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments