1. Home
  2. Vesti
  3. Kasirke, držite se! Diter Ceče dobio novi posao u diskontu
Kasirke, držite se! Diter Ceče dobio novi posao u diskontu
2

Kasirke, držite se! Diter Ceče dobio novi posao u diskontu

1.43K
2
Podelite sa prijateljima:

Jedna od najpoznatijih figura automobilske industrije 21. veka, Diter Ceče je nakon majskog napuštanja kormila Daimlera posvećen novom angažmanu. Naime, on će u kompaniji Aldi Süd, koja predstavlja nemački, a svetski poznat trgovinski lanac, obavljati funkciju člana savetodavnog odbora.

Inače, Ceče pripada jednoj od poslednjih generacija rukovodilaca u automobilskoj industriji koji su toliko „disali“ taj biznis da su praktično poznavali „svaki šrafčić u menjačkoj kutiji“ ! To je upravo ono što ovu vest čini posebno interesantnom. Zaista, nije lako zamisliti popularog Brku kao konsultanta u gigantskom trgovinskom lancu, umesto kao, pa eto, ponekad i prezentera novog modela trokrake zvezde.

Ipak, istina je, a vest koju je prvi objavio nemački Manager Magazine je potvrdio portparol kompanije Aldi. Tako se ispostavlja da će i šezdesetšestogodišnji Ceče, nakon trinaest godina na čelu Daimlera, ostatak svoje radne karijere provesti na raznim mestima u odborima više kompanija, baš kao i mnogi drugi najviši rukovodioci ostalih velikih konglomerata što su učinili nakon „odlaska u penziju“.

Sada je prikladan momenat da vas obavestimo da je Ceče još tokom proleća prihvatio poziciju predsednika kompanije iz oblasti turizma, a radi se o društvu TUI Group.

Što se tiče Brkinog angažmana u lancu diskontne maloprodaje Aldi Süd od njega će se očekivati da vrši nadzor nad aktivnostima vrhovnog menadžmenta firme, kao i da ih savetuje u obavljanju zadataka. Prema navodima iz same kompanije Aldi Süd, od savetodavnog odbora se očekuje da „asistira akcionarima u ekonomskim i strateškim pitanjima“.

AutoRepublika

(1426)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

…У шта си се загледала мала
У чичине велике брчине…

Ко није имао касирку, фризерку …
Мерцедес.

thekidd

Da, poznavao je svaki šrafčić, disao je taj biznis… jel on beše zaslužan što je mercedes ubacio 1.5dci reno motore??? Pa su to onda ukinuli i njega poslali u penziju… ili je to samo koincidencija? Stvarno pitam, nisam sarkastičan 🙂