1. Home
  2. Vesti
  3. Acura Type S Concept se u punoj lepoti predstavio publici (GALERIJA)
Acura Type S Concept se u punoj lepoti predstavio publici (GALERIJA)
0

Acura Type S Concept se u punoj lepoti predstavio publici (GALERIJA)

385
0
Podelite sa prijateljima:

Zaista izgleda impresivno.

Automobilska manifestacija u Pebl Biču je u toku. To naravno znači da su u Kaliforniju pristigli mnogi prestižni proizvođači sa svojim ekskluzivnim proizvodima. Tako je Bugatti stigao s modelom Centodieci, dok je Lamborghini skinuo veo s Aventador SVJ 63 Roadstera.

Šta reći sem blago onima koji su u prilici da uživo budu na Nedelji automobila u Montereju.

Ono što je takođe privuklo pažnju u velikoj meri su Hondini, odnosno Acurini modeli, Type S Concept i NSX Indy Yellow Pearl.

Type S Concept pruža uvid u to kako će budući Acurini modeli verovatno izgledati, a očevici s lica mesta kažu da je automobil jednostavno prelep uživo, sa dugačkom hubom, iskošenim krovom, isklesanih linija i u Double Apex Blue Pearl boji. U većoj meri izgleda kao sportski automobil nego luksuzna limuzina, što je naravno pozitivno.

Acurin stajling je bio predmet kritika, što bi moglo da se promeni, a novopečeni koncept bi takođe mogao da bude vesnik oživljavanja Type S oznake. Ipak, na novitete tog tipa treba sačekati bar par godina.

Ono što jeste dostupno je Acura NSX za 2020. godinu u Indy Yellow Pearl finišu. Ovo je omaž Spa Yellow nijansi, koja je u ponudi bila od 1997. do 2003. za originalni NSX, i pridružila se Berlina Black boji kao druga boja iz bogatog nasleđa japanske marke.

Ko bude želeo ove nijanse, moraće da doplati 1.000 dolara, što je ništa u odnosu na startnu cenu automobila od 157.500 dolara.

AutoRepublika

Fotografije: Beverly Braga

 

(385)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments