1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 4 kabriolet špijuniran na Nirburgringu (VIDEO)
BMW serije 4 kabriolet špijuniran na Nirburgringu (VIDEO)
0

BMW serije 4 kabriolet špijuniran na Nirburgringu (VIDEO)

182
0
Podelite sa prijateljima:

BMW udara finalni „glanc“ na novu seriju 4 kabriolet.

Serija 4 je u međuvremenu nekako ostala kao najvremešniji model u gami bavarskog proizvođača, koji je osvežio sve živo, od perjanice do hedžbeka. Premijera se očekuje sledeće godine, a G23 je primećen na Nirburgringu.

Test tim se nije mnogo trudio da spusti krov, delimično iz razloga što je bilo veoma toplo, ali verovatno i iz razloga što sve mora temeljno da se proveri.

Nažalost, prototip je u potpunosti kamufliran, i mada je kabriolet verzija testirana duže, više se može primetiti na M440i kupeu, koji se pojavio danas. Očigledno, stajling vuče inspiraciju iz serije 8, što nije nimalo loše.

Čvrsti sklopivi krov iz F33 je svoje mesto prepustio platnenom. Tradicionalistima će se to možda više svideti, ali se izgubilo na atraktivnom aerodinamičnom izgledu kada je krov podignut.

Da podsetimo, nova serija 4 dolazi s dužim međuosovinskim rastojanjem, ozbiljnim smanjenjem mase i unapređenjima na planu performansi. Test vozilo izgleda kao 430i, mada bi moglo da se radi i o 420d, izuzetno popularnom u Evropi.

Ono što raduje je što je BMW potvrdio povratak M4 kabrioleta. Sa platnenim krovom on će biti lakši, dok će krutost šasije biti poboljšana. Raspolagaće sa do 510 ks, uz pogon na sve točkove. Ipak, za očekivati je da se M modeli pridruže portfoliju nešto kasnije.

AutoRepublika

Izvor: Automotive Mike via YouTube

(182)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments