1. Home
  2. Vesti
  3. Prva skica za novu generaciju Hyundaija i10
Prva skica za novu generaciju Hyundaija i10
0

Prva skica za novu generaciju Hyundaija i10

110
0
Podelite sa prijateljima:

Treća iteracija modela i10 trebalo bi da bude predstavljena na Salonu automobila u Frankfurtu. 

Na osnovu prikazane skice može se zaključiti da će nadolazeći model u vizuelnom smislu biti značajno drugačiji od aktuelne generacije. Pre svega evidentna je primena novog grila koji je u skladu sa dizajnom novijih modela južnokorejske marke, a Hyundai naglašava da će biti upotrebljen i tzv. „X dizajn“ kod C stubova, što je novitet kod ove marke i tek treba da se razjasni šta on zapravo podrazumeva.

Očekuje se da će Hyundai podići kvalitet upotrebljenih materijala unutar kabine, kao i da će doći do implementacije aktivnih bezbednosnih sistema. Predstavnici korejskog proizvođača najavili su da će novi i10 biti bogato opremljen kada je reč upravo o ovakvim sistemima.

Što se tiče palete motora, do sada nije bilo nikakvih zvaničnih potvrda. Gotovo sigurno će u ponudi biti atmosferski motori sa tri i četiri cilindra, ali i turbo varijante kod trocilindraša. Nema nikakvih informacija o tome da li će u ponudi biti i nekakva hibridna varijanta.

AutoRepublika 

(110)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments