1. Home
  2. Vesti
  3. Audi potvrdio da stiže čak šest novih RS modela
Audi potvrdio da stiže čak šest novih RS modela
0

Audi potvrdio da stiže čak šest novih RS modela

205
0
Podelite sa prijateljima:

I to sve do kraja tekuće godine. 

Ova i naredna godina biće od velike važnosti za Audi Sport, odeljenje zaduženo za razvoj performantnih automobila kod nemačkog proizvođača. Jedan od ciljeva koji je pred sebe postavio Abraham Šot, prvi čovek Audija, jeste da Audi Sport dođe u ravan sa Mercedes AMG i BMW M subbrendovima, pre svega po broju prodatih automobila.

Čelnici ove marke veruju da će forsiranjem performantnih izdanja SUV modela uspeti da privuku nove kupce stoga ne čudi ni ambiciozni plan za plasman nekoliko „žestokih“ krosovera.

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu Audi će predstaviti RS7 Sportback i RS6 Avant. Osim ova dva automobila premijeru će imati i RS Q3 i RS Q3 Sportback.

Do kraja godine, a moguće već i u Frankfurtu, biće predstavljeni restilizovani RS4, kao i kruna ponude celog Audi Sport odeljenja, model RS Q8. Performantna varijanta Audija A4 biće ujedno i poslednji izdanak aktuelne generacije ovog automobila iz D segmenta, s obzirom na to da nemačka marka uveliko radi na nasledniku koji će preći na MLB platformu.

AutoRepublika 

(205)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments