1. Home
  2. Vesti
  3. Teslin pikap nosiće naziv Model B?
Teslin pikap nosiće naziv Model B?
0

Teslin pikap nosiće naziv Model B?

133
0
Podelite sa prijateljima:

Američki mediji bruje o navodima da će nadolazeći Teslin pikap biti zvanično nazvan Model B. 

Ovakav ishod ne bi bio neočekivan, s obzirom na to da i ostatak aktuelne game nosi prefiks Model. Ilon Mask je u prethodnih nekoliko dana bio veoma aktivan na društvenoj mreži Twitter, gde je često insistirao na upotrebi reči na slovo „B“, kao npr. „Bee“ odnosno pčela na engleskom jeziku.

Mada je Mask poznat po tome što ne mari previše za to što je napisao na pomenutoj društvenoj mreži, mediji sada ipak navode da je u pitanju mini promotivna kampanja za Model B.

Mada još uvek nema nikakvih zvaničnih podataka što se tiče naziva ovog automobila, ima o tome koliko bi mogao da košta. Ilon je svojevremeno naveo da će početna cena iznositi manje od 50.000 dolara, jer veruje da za taj novac „mora da se kupi dobar pikap“.

Još jedna informacija koju je objavio milijarder jeste da će Teslin pikap imati autonomiju kretanja po jednom punjenju od oko 750 kilometara. Takođe, Mask je naveo da će modeli Rama izgledati kao igračke naspram Teslinog aduta.

Videćemo da li će baš biti tako…

AutoRepublika 

(133)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments