1. Home
  2. Vesti
  3. Francuski buldog pao sa šestog sprata na Dodge Challenger i preživeo
Francuski buldog pao sa šestog sprata na Dodge Challenger i preživeo
0

Francuski buldog pao sa šestog sprata na Dodge Challenger i preživeo

211
0
Podelite sa prijateljima:

Kažu da mačke imaju devet života. Međutim, možda ih imaju i francuski buldozi…

Vinston je pao sa šestog sprata zgrade na Menhetnu, prošao kroz „šiber“ na krovu parkiranog automobila – i preživeo! Ne samo što je preživeo, već je prošao bez ozbiljnijih povreda.

Incident se desio prošlog vikenda, i istog momenta je postao viralan, jer su očevici postavljali snimke na društvene mreže.

Čovek koji je stajao pored parkiranog Dodge Challengera je čuo glasnu lomljavu i video je kako se krovni prozor rasprskava u komadiće. Šok je nastupio kada je na sedištu u kabini automobila video psa.

Reč je o francuskom buldogu koji je pao sa šestog sprata zgrade. Sirota životinja je bila srećna da joj pad ublaži staklo i sedište automobila. Da je aterirao samo nekoliko centimetara pored, pad bi bio fatalan.

Ubrzo se javila vlasnica psa, koja je objasnila šta se desilo. Bila se upravo vratila iz šetnje s Vinstonom, kada ga je otkačila s povoca, pre nego što su ušli u stan. On je otrčao do krova i skliznuo sa strmine.

Dobre vesti su da će s Vinstonom biti sve u redu. Odveden je kod veterinara, gde je stavljen u komoru s kiseonikom, a sanirana mu je posekotina. Po očevicima, vlasnica se posekla daleko ozbiljnije kada ga je prihvatala kroz razbijen krovni prozor.

„Pravo je čudo da je živ“, rekla je.

Što se tiče vlasnika Challengera, on navodno nije poverovao u priču da mu je „leteći“ pas slomio „šiber“ i preživeo, ali se uverio kada je pogledao video sa bezbednosnih kamera. Čoveku je bilo drago što pas nije izgubio život.

AutoRepublika

(211)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments