1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen Golf Mk8 bez kamuflaže!
Volkswagen Golf Mk8 bez kamuflaže!
10

Volkswagen Golf Mk8 bez kamuflaže!

2.94K
10
Podelite sa prijateljima:

Na formulu worldscoop.forumpro.fr su se pojavile dvije fotografije dolazeceg Volkswagen Golfa bez kamuflaže. Fotografije su navodno nastale u Madridu, gdje Volkswagen snima reklamu za premijeru.

Kao što se i očekivalo, nema drastičnih promjena u dizajnu, one su većinom fokusirane na svjetlosne grupe i branike. Vjerujemo da će enterijer biti drastičnije redizajniran, te možemo očekivati nešto slično kao i kod aktuelne generacije Volkswagenove perjanice, Touarega. Tehničke karakteristike još nisu poznate, ali je sigurno da će se ponuda, pored standardnih dizel i benzin agregata imati I neki hibridni model.Predstavljanje se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine.

Enes Eki Alković

AutoRepublika

(2936)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

10 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZER

Ne volim VW i mislim da im je UP! najkonkurentiji automobil, ali moram priznati da je Golf sedmica, meni licno bio jako pogodjen auto, mislim da je ovo jos bolje izbruseno. Nadam se da cene nece otici na 25k kao sto pricaju, jer je trenutno Golf 7 best buy i to u konkurenciji sa supermini klasom…

Mad Max

UP je najgori auto u VW. To znaju i vrapci…. Cela tvoja auto ideologija i znanje je prikazana ovim komentarom. Taj UP ne meože da prebaci godišnju prodaju od 100 000 komada, kao Fiat 500L za koji kažemo da je propast. Pasat koji je D segment koji se lako ne prodaje ima 200 000 komada godišnje. Auto A segmenta ako nema bar 200 000 godišnje, to je za gašenje….
UP je čist shit od vozila, to jeste i nije vozilo, nego kotarica. Da nema VW oznaku, ne bi se prodao ni 1 000 komada godišnje.

J4ZZER

Prvo, nemam auto ideologiju i apriori ne tvrdim da imam bilo kakvo formalno auto znanje, niti sam novinar niti bilo kakvo lice povezano sa automobilima. Nisam ni auto trkac niti sofer. Drugo, moje MISLJENJE je da im je up! najpogodjeniji automobil, zato sto pod a) nije precenjen b) odlicno je opremljen c) dominantan je u svom segmentu po pitanju VOZNIH KARAKTERISTIKA d) Izuzetno je praktičan sa cak upotrebljivim prtljaznikom i prostorom pozadi e) Da sve gore nije tacno imam pravo na licne preferencije, jedini pravi NARODNI AUTO. f) Sa mojim misljenjem se slaze vecina engleskih auto medija koje pratim i… Pročitaj više »

Mad Max

Pa to ti i kažem, da si „tanak“ ali baš, a raspišeš se, pa opleteš po vozilima, a opet neka dižeš u nebesa. Oslanjaš se na auto novine i novinare, pališ se na „novinarske patke“. Jeste ovo glasilo uređeno od srane novinara, ali novinari su „šuplji“ i „prljavi“ za automobil, baš kao i za politiku, ekonomiju i sl i uglavnom se sve svodi na prepisivanje od drugih……. Meni je drago da pročitam ovde testove Perice, jer on ustvari i nije klasični novinar. Ali, poenta, raspišeš se baš, bez mere. Ja se nekad šalim, nekad napišem i nešto pametno, nekad namerno… Pročitaj više »

J4ZZER

Svaka tebi cast na autoelektricarskom i mehanicarkom zanatu i 40 godina iskustva i diplomi BU fakulteta i tome sto si menadzer i tehnicka podrska i sta jos ne tom auto timu, ali mi ti ne rece NIJEDAN argument zasto je up najgore vozilo i koje je to bolje vozilo? Ja se tebi pozvah na 5 argumenata i kao zadnji navedoh engleske auto medije i ipade da sam ti samo taj citat naveo. Sad nisam razumeo sta tebe u stvari boli? To ste moje amatersko i laicko misljenje ne cenzurise neko? Pisi Zvezdanu i Pavlu pa mozda ti udovolje, mada mislim… Pročitaj više »

Mad Max

Rekoh ti ja da si baš „tanak“, što je fino rečeno, u odnosu na pisanije koje bacaš iz rukava. Dalje ne bi objašnjavao, tvoje trolovanje u vezi sa pojedinim automobilima. Dal je zla namera, ili neznanje ne bi kometarisao. I evo, napišem neki normalan komentar, i opet uvrede….. „tanak“ te ssputi na svoj nivo, pa te onda dotuče svojim „znanjem“
Pozzz Hondašine, i odmaraj pod maslinama

J4ZZER

E da renderi enterijera su mi odlicni, volim jednostavan, asketski, prociscen dizajn, samo ne znam sta ce sad nemacki i ostali placeni novinari koji su svima spocitavali to da se sve radi na ekranu da nema gumb poseban, kad sad na Golfu bude sve isto kao kod drugih i jos gore..

Rade

I dalje ostajem pri tvrdnji da su prednji farovi horor.

Mad Max

A gde je razlika između ove 8 i 7, to jeste 6 -tice?

moron

Kažu da se u Srbiji već mogu videti i predprodukcijski primerci Variant izvedbe „osmice“ …
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14838943/skoda-fabia-14