1. Home
  2. Vesti
  3. Policija upala u sedište Renaulta
Policija upala u sedište Renaulta
0

Policija upala u sedište Renaulta

263
0
Podelite sa prijateljima:

Policija je ušla u prostorije francuske marke gde je izvršen pregled dokumentacije. 

Naravno, upad je u sprezi sa istragom usmerenom protiv bivšeg prvog čoveka Renault-Nissan alijanse, Karlosa Gona. Renault nije dao informacije o čemu se tačno radi, ali su potvrdili da policija jeste ušla u sedište i da je došlo do pregleda dokumentacije.

Francuski mediji navode da je danas u toku jutra došlo do racije u ličnoj vili Karlosa Gona koja se nalazi zapadno od Pariza.

Istraga je povodom optužbi za falsifikovanje finansijskih izveštaja i zloupotrebu položaja radi sticanja lične koristi od strane Karlosa Gona. Otkako je nekadašnji rukovodilac Renaulta, Nissana i Mitsubishija uhapšen u Japanu isplivale su brojne informacije o zloupotrebi položaja.

Renault je navodno platio školarinu Gonovoj deci, potom proslavu venčanja u Versaju, a postoje i navodi da je Gon „naterao“ Nissan da kupi stanove njegovoj supruzi, sestri, kao i da plaća račune za luksuzni život njega i njegove porodice.

AutoRepublika 

(263)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments