1. Home
  2. Vesti
  3. Audi RS7 – Da li su ovo prve fotografije?
Audi RS7 – Da li su ovo prve fotografije?
0

Audi RS7 – Da li su ovo prve fotografije?

3.81K
0
Podelite sa prijateljima:

Najavljena premijera performantnog kupea (zapravo hedžbeka) iz Audija će se dogoditi ove jeseni, a specijalizovni mediji nagađaju da će veo sa noviteta biti skinut na Salonu automobila u Frankfurtu.

Nedavno je prikazan video klip na Youtube kanalu “Carspotter Jeroen”, gde se moglo videti više maskiranih primeraka lepotana s Audijevim oznakama, a veštom novinarskom oku nije promokala pitoma oznaka A7 55 TFSI na jednom od njih, iako je vidno bilo prisustvo ovalnih završetaka izduvnih cevi što najdirektnije demantuje navedenu značku na poklopcu prtljažnika.

Sudeći prema izvoru predstavljenih fotografija, audi.quattro.gang na Instagramu, veoma je verovatno da one nisu autentične, pre svega zbog toga što administratori ove stranice često dele ilustracije vozila nemačke premijum marke, koja (još uvek) nisu u ponudi. Ipak, to nas ne ometa u želji da podelimo simpatije prema viđenom.

U pogledu snage koju razvijaju konkurentski modeli u segmentu, trenutni kralj je Mercedes-AMG koji u svom takmacu GT 63 S nudi 630 konjskih snaga, ali Audi će prema najavama podići lestvicu za nivo više, kada bude predstavio svoj RS7 Sportback koji bi vozaču trebao na raspolaganje da pruži svih 650 „konja“ iz osmocilindarskog motora.

Ali, to nije sve. Bavarci pripremaju i hibridnu verziju čija bi ergela trebalo da broji čak 700 „grla“, a to je moguće primenom modifikovanog pogonskog sklopa iz sestrinskog modela Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

AutoRepublika

(3809)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments