1. Home
  2. Vesti
  3. Da li ste znali da se Mazda već 5 godina ne prodaje u Grčkoj?
Da li ste znali da se Mazda već 5 godina ne prodaje u Grčkoj?
0

Da li ste znali da se Mazda već 5 godina ne prodaje u Grčkoj?

1.01K
0
Podelite sa prijateljima:

Istina je, ali stvari će se ubrzo promeniti. Mazda Motor Europe (MME) je objavila da će obnoviti prodajnu mrežu u zemlji Helena u kasnijem delu godine, a s tim u vezi je postignut dogovor sa lokalnom kompanijom Syngelidis Group.

Novi distributer će prema sporazumu otvoriti najatraktivniji izložbeno-prodajni salon japanske marke ovog leta na lokaciji južno od Atine, a prodajna paleta će uključivati trenutno najpoželjnije modele za Mazdinim oznakama: Mazdu3, roudster MX-5 i krosover CX-5.

Dejvid MekGonidžl, regionalni direktor za centralnu i jugoistočnu Evropu je tim povodom izjavio sledeće:: „Veoma smo uzbuđeni povodom ponovnog pokretanja prodaje vozila naše marke na teritoriji Grčke. Tokom prethodnih godina je stizalo mnoštvo upita na našu adresu o tome kada nameravamo da automobile marke Mazda ponovo učinimo dostupnim, a evo, sada osećamo da je pravi trenutak za tako nešto.

Uz Syngelidis Group, siguran sam da nas očekuje uspeh jer je to visoko kvalitetan partner koji razume naš brend i koji će osigurati ponovno osvajanje tržišta na kojem smo dugo godina uspešno poslovali.“

Pol Singelidis, predsednik i generalni direktor novog distributera se takođe oglasio: „Srećni smo povodom činjenice da je Mazda izabrala baš nas i to baš u ovom tako uzbudljivom trenutku za brend. Ubeđeni smo, na osnovu naše dugotrajne posvećenosti održanju liderske pozicije na tržištu, da ćemo biti uspešni, odnosno da ćemo kupcima pružiti vrhunsko iskustvo kupovine i posedovanja Mazde, tako da se i nove generacije Grka naprosto zaljube u vozila iz Hirošima.“

Mazda je prvi upliv na grčko tržište izvršila još 1982. godine, a ukupno je prodato više od 100.000 na toj teritoriji.

Da dodamo da je prethodni distributer vozila japanske marke ušao u stečaj tokom 2014. godine, a kako je to bilo doba najžešće krize u Grčkoj, rukovodstvo Mazde nije osećalo ispravnom odluku o momentalnom dodeljivanju franšize novom dileru.

Ipak, do prekida brige o održavanju već postojećih vozila Mazde u Grčkoj nije došlo niti jednog trenutka, a sada je u funkciji vlasnika ukupno 14 ovlašćenih servisa.

AutoRepublika

(1008)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments