1. Home
  2. Vesti
  3. Kristijano Ronaldo navodno kupio automobil od 16,7 miliona evra
Kristijano Ronaldo navodno kupio automobil od 16,7 miliona evra
1

Kristijano Ronaldo navodno kupio automobil od 16,7 miliona evra

507
1
Podelite sa prijateljima:

Italijanski sportski mediji pišu da je igrač Juventusa kupio Bugatti La Voiture Noire. 

Nije nikakva tajna da Kristijano Ronaldo voli (skupe) automobile. Poseduje pravu kolekciju, i čak dva Bugattijeva modela: Veyron i Chiron. No, da li je zaista on kupac najskupljeg novog automobila na svetu? Po svemu sudeći, dovoljno je bogat za ovakvu avanturu, s obzirom na to da trenutno na godišnjem nivou od Juventusa prima platu od 35 miliona evra (bez bonusa).

Dok Kristijano, ili Bugatti ne potvrde da je on ponosni vlasnik La Voiture Noire, u igri je još jedno poznato ime – Ferdinand Pih. Nekadašnji šef Volkswagena navodno je naručio od francuske marke izradu ovog jedinstvenog automobila. Takođe, ni u ovom slučaju nema potvrde nijedne od strana da je dogovor zaista i postignut.

Što se tiče samog La Voiture Noire automobil odlikuje ručno rađena karoserija od ugljeničnih vlakana, a ekskluzivnost je podignuta na nivo, koji do sada nije viđen u okviru moderne automobilske industrije. Motor je isti kao kod Chirona, čuveni 8,0-litarski quad-turbo W16 s 1.500 konja i 1.600 Nm.

AutoRepublika 

(507)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

E Ronaldo, Ronaldo… A Divo nemaš u kolekciji Bugatija…