1. Home
  2. Vesti
  3. Gon će ponovo videti Sunce
Gon će ponovo videti Sunce
0

Gon će ponovo videti Sunce

239
0
Podelite sa prijateljima:

Naravno, ukoliko očekivana žalba tužilaštva na odluku suda da pusti Karlosa Gona da se brani sa slobode uz kauciju od oko 500 miliona jena (4 miliona evra), ne urodi plodom. Kako se ne očekuje da eventualna žalba utiče na promenu odluke suda, japanski mediji navode da bi visoki menadžer sumnjivog morala, mogao na slobodu već danas tokom dana.

To će biti već drugi put da Gon biva oslobođen iz zatočeništva od kada je tužna saga započela, krajem prošle godine. Ostatak priče vam je sigurno već poznat: optužen je za brojne finansijske malverzacije a poslednja u nizu se odnosi na kupovinu luksuzne jahte, pogađate, novcem sa računa japanskog proizvođača vozila Nissan.

Pratimo dalji razvoj situacije i izveštaćemo o događajima u vezi sa tim.

AutoRepublika

(239)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments