1. Home
  2. Vesti
  3. Karlos Gon u video obraćanju tvrdi da je nevin (VIDEO)
Karlos Gon u video obraćanju tvrdi da je nevin (VIDEO)
1

Karlos Gon u video obraćanju tvrdi da je nevin (VIDEO)

112
1
Podelite sa prijateljima:

„Nevin sam“, poruka je Karlosa Gona u sedmominutnom video saopštenju, koji je objavio SankeiNews.

Video je objavljen umesto konferencije za medije, koju je Gon trebalo da održi 11. aprila. Međutim, iz razloga što je lišen slobode, ona je otkazana.

U prvim minutima klipa, Gon tvrdi da je nevin i deklariše svoju ljubav prema Japanu i njegovom narodu, ali i Nissanu. Ono što je interesantno je da se Gon ponaša kao da će se ponovo kandidovati za čoveka broj 1 u Nissanu, kao da protiv njega nije podignuta gomila optužnica.

Zatim nastavlja da pobija sve optužbe i „krivicu koja se pojavila u vezi s njima“. Međutim, ono što je problematično što sem upućenih reči, brazilsko-libansko-francuski biznismen nema druge dokaze. S druge strane, dokaze suprotne strane naziva „pristrasnim, izvučenim iz konteksta, iskrivljenim na način da kreiraju sliku pohlepne osobe sklone diktaturi“.

Njegova glavna odbrana u videu je niz optužbi na račun neimenovanih Nissanovih rukovodilaca koji žele njegovu glavu iz straha zbog eventualnog pripajanja s Renaultom, što bi ugrozilo njihove privilegije.

„Ovo je zavera. Ne radi se o specifičnim događajima, ovo nema veze s pohlepom ili diktaturom, ovo ima veze sa zaverom i izdajom, o tome mi pričamo ovde“, kaže Gon.

On optužuje Nissanove direktore, za koje kaže da „im znamo imena“, za kreiranje destrukcije „zbog sopstvenih interesa i sebičnih strahova“, rekavši da su odigrali veoma prljavu igru u čitavoj priči, u isto vreme ostavljajući Nissan lešinarima, dok im je naumu bilo samo ostvarivanje lične koristi.

Gon zatim izražava zabrinutost, ne za sebe već za slabljenje Nissana i nedostatak vizije.

On svoju poruku završava prikrivenim optuživanjem japanskog pravnog sistema. Naime, Gon kaže da se nada da će imati fer suđenje, ali „trojica kompetentnih advokata“, koji mu drže leđa, nisu ubeđeni da će suđenje biti pošteno.

Pogledajte video, u kojem Gon s vremena na vreme skreće pogled ulevo, i gde su jasni rezovi, što znači da je materijal uređivan.

AutoRepublika

(112)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Опа!!!!
Јесте ли и ви примјетили да се дотични господин не фарба више?
Остаје питање да ли( и даље ) фарба друге?