1. Home
  2. Vesti
  3. Ubuduće na svim modelima će natpis „Škoda“ zameniti amblem na gepeku
Ubuduće na svim modelima će natpis „Škoda“ zameniti amblem na gepeku
2

Ubuduće na svim modelima će natpis „Škoda“ zameniti amblem na gepeku

8.12K
2
Podelite sa prijateljima:

Škoda je prošlog oktobra pokrenula različit način označavanja svojih vozila na poklopcu prtljažnika. Umesto uobičajenog amblema, sada se širinom gepeka protežu velika slova koja oznavaju naziv proizvođača. Navodno, ovaj potez bi trebao da doprinese vidljivosti i prepoznatljivosti automobila, kao što bi trebao i da se pozitivno odrazi na ugled brenda.

Prvi model sa natpisom „Škoda“, na poklopcu ptrljažnika bio je kupe krosover Kodiaq GT koji je namenjen isključivo kupcima sa kineskog tržišta. Zatim je odluka proširena i na evropske modele Scala Kamiq.

Proizvođač je obećao da će nova šema označavanja biti postepeno preneta na sve buduće modele koji će pojačati aktuelnu gamu. Ali, ispostavlja se da će novina biti uvedena i primenjivaće se i za sve postojeće modele unutar palete. Prvo tržište na kojem je Škoda započela sa ovom praksom je kinesko.

Svi modeli za 2019. godinu sa natpisom Škoda na poklopcu prtljažnika se već nalaze u izložbeno-prodajnim salonima najmnogoljudnije zemlje na svetu. Češka marka u Kini nudi sledeće modele sa novim oznakama: Rapid sedan i hedžbek (iznad), Octavia (naslovna fotografija) i Superb liftbek kao i krosover Kamiq. Ostali modeli će slediti promovisanu logiku.

AutoRepublika

(8118)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Srđan

Fuj

Mad Max

Što Kudite Ovako Dobar Auto