1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedesu dojadile kritike na račun lažnih auspuha?
Mercedesu dojadile kritike na račun lažnih auspuha?
0

Mercedesu dojadile kritike na račun lažnih auspuha?

2.95K
0
Podelite sa prijateljima:

Očito je da su odgovorni iz Mercedesa slušali šta im se zamera. 

Na fotografiji koju nam je poslao čitalac prikazana je nova E klasa, tačnije E180. U pitanju je model koji koristi 1,6-litarski turbo benzinski motor sa četiri redno postavljena cilindra koji razvija 156 ks i 250 Nm. Pomalo čudna odluka da Mercedes koristi ovaj agregat za E klasu, no downsizing filozofija očigledno ne gubi na zamahu.

Ipak, drugi glupi trend moderne automobilske industrije ipak gubi popularnost. Tačnije, donosi negativnu povratnu informaciju od kupaca, a to su lažni auspusi. Ovu slobodno možemo reći glupost moderne automobilske industrije kritikuju i novinari i kupci, te je i vreme da neko od premijum proizvođača okrene leđa ovakvoj praksi.

Na priloženoj fotografiji vidi se da ova E klasa ima dva PRAVA završetka izduvnih cevi, što bi se ujedno moglo protumačiti kao korak Mercedesa ka potpunom uklanjanju tzv. lažnih auspuha. Ako zaista jeste tako, onda su zaslužili pohvalu.

AutoRepublika 

(2952)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments