1. Home
  2. Vesti
  3. Changan CS75 Plus delimično debitovao u dve verzije
Changan CS75 Plus delimično debitovao u dve verzije
0

Changan CS75 Plus delimično debitovao u dve verzije

198
0
Podelite sa prijateljima:

Iako je kineska marka Changan veoma malo poznata na našem tržištu, uostalom kao i većina brendova iz najmnogoljudnije zemlje na svetu, mi činimo sve što je do nas da se narod upozna sa cenovno pristupačnim proizvodima koji imaju velike izglede da se uskoro nađu i u evropskim izložbeno-prodajnim salonima.

Vozila ovog proizvođača se proizvode, osim u matičnoj zemlji, i na teritoriji Ruske Federacije u gradu Lipecku. Kinezi, za godinu dana tržišne egzistencije među Rusima, nisu uspeli da se nametnu kupcima, s obzirom na to da je prodato samo 86 primeraka.

Nedavno smo predstavili modele CS85, CS95, a sada je pred nama i novi krosover srednje veličine Changan CS75, koji je doživeo premijeru nakon što se već šest godina borio na tržištu sa rivalima.

Changan CS75 Plus S

Changan CS75 Plus je u tehničkom smislu brat blicanac pomenutom kupeolikom SUV-u CS85, a u odnosu na predstavnika prethodne generacije, postao je gabaritniji. Tačne dimenzije još uvek nisu objavljene od strane proizvođača.

Pored uvećanih dimenzija, novajlija se i stilom značajno distancirao od svog prethodnika, i to najpozitivnijem mogućem smislu, kao što se može i uočiti na priloženim fotografijama.

Pored standardne verzije krosovera, u ponudi će se naći i sportska S varijanta, koju krasi jedinstven izgled prednjeg kraja, a razlikuju se i točkovi od lake legure.

Iako pune informacije još uvek nisu predstavljene, poznato je da će vrhunska verzija biti pokretana modifikovanim 2.0 TGDI turbo motorom koji razvija 233 konjske snage i 360 Nm maksimalnog obrtnog momenta i koji će funkcionisati u duetu sa osmostepenom automatskom transmisijom japanskog proizvođača Aisin.

Naravno, jednostavnije verzije će takođe naći svoje mesto u ponudi, a one će verovatno koristiti identičan agregat kao kupe krosover rođak CS85. Ukoliko već niste kliknuli na link, kako bi se podsetili o kom modelu se radi, reći ćemo vam da će osnovna verzija standardnog krosovera posedovati motor zapremine 1,5 litara.

Changan CS75 Plus 5

Veo sa noviteta će u potpunosti biti skinut u aprilu, uz početak prodaje u matičnoj zemlji koji je predviđen pre isteka kalendarske godine.

AutoRepublika

(198)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments