1. Home
  2. Vesti
  3. Odložena premijera novog Golfa zbog problema s elektronikom
Odložena premijera novog Golfa zbog problema s elektronikom
4

Odložena premijera novog Golfa zbog problema s elektronikom

1.25K
4
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je doneo odluku da odloži početak prodaje osme generacije kompaktnog hedžbeka. Odluka je doneta zbog toga što se proizvođač suočava s problemima vezanim za funkcionisanje elektronike. Ipak, oficijelni debi će se dogoditi tokom ove godine.

Samo pre nekoliko dana su u javnost isplivale slike novog Golfa s veoma malo kamuflaže, a najavljen je i debi noviteta koji bi trebalo da se odigra tokom leta. Upravo su pristigle informacije iz Nemačke, koje je objavio nemački Bild pozivajući se na svoje izvore, da je premijera odložena zbog potrebe za daljim usavršavanjem sistema elektronike, dok je Automotive News Europe kontaktirao predstavnike nemačke marke i dobio odgovor od Jirgena Štakmana da se ne radi o nekakvim tehničkim problemima, već da je odlaganje rezultat izmenjene marketinške strategije, čemu je zaista teško poverovati, uprkos našoj najboljoj volji.

Nakon toga, i sam Volkswagen je potvrdio postojanje tehničkih problema vezanih za digitalni kokpit koji će koristiti veoma naprednu tehnologiju. Kao posledica toga, novi VW Golf 8 neće biti javno predstavljen na jesen u Frankfurtu, već će debi biti upriličen na specijalno organizovanom događaju, par nedelja kasnije.

AutoRepublika

(1254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Mad Max

Problemi, baš čudno za dizelgejt aktera. Ovaj model je kambek ka 6-tici. Da su pametni, pa da pokrenu proizvodnju 2-ke 🙂 Ona im je ipak nabolja 🙂

Odesza

Ma koga briga za dizajn…opće je poznato da će Golf uvijek biti isti,prepoznatljiv…
Znači ništa novo!

Pop

„Isti, prepoznatljiv …“ i naj prodavaniji

Marko

Ti definitivno i nisi za bolje.