1. Home
  2. Vesti
  3. Nagradni kviz – Toyota Club Serbia
Nagradni kviz – Toyota Club Serbia
3

Nagradni kviz – Toyota Club Serbia

239
3
Podelite sa prijateljima:

Toyota Club Serbia održava obećanje i nastavlja s nagradnim kvizovima i dodelama nagrada za najbolje učesnike. Tema ovog četvrtog po redu kviza su modeli Toyota i Lexus vozila. Za najbolje poznavaoce, TcS je ovoga puta spremio nagrade u vidu motornog ulja Eneos kao jednog od sponzora i vredne nagrade od Toyota Srbije kao drugog sponzora. Srećno svima!

Propozicije kviza i učestvovanja:

  • Pravo učešća imaju svi članovi foruma kao i punopravni članovi kluba
  • Administratori i moderatori nemaju pravo učešća u kvizu
  • U kvizu je dozvoljeno učestvovati samo jednom (naknadni pokušaji neće se uzimati u obzir)

Sadržaj kviza

  • Kviz sadrži 30 pitanja
  • Princip odgovaranja je po odabiru tačnog odgovora od ponuđenih
  • Kviz je vremenski ograničen na 5.5 minuta
  • Nakon završetka obavezan je unos korisničkog imena sa foruma kao i email adrese vezanog za isti (radi identifikacije rezultata)
  • Trajanje kviza je 7 dana, kviz se završava 18.03.2019. u 23:59

Pobednik kviza se bira na osnovu 4 parametra:

  • Broj datih odgovora
  • Broj tačnih odgovora
  • Uspešnost izražena u procentima
  • Vreme utrošeno za davanje odgovora i završetak kviza

U slučaju da dva ili više učesnika imaju identična sva 4 parametra za presudni faktor se uzima datum i vreme startovanja kviza.

Link za nagradni kviz: #4 TcS Nagradna igra

Srećno!

Toyota Club Srbija

(239)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Davno beše kada je Dačija organizovala kviz … Kviz krenuo … Uprava za igre na sreću to videla i rekla, u najkraćem:
„Stop, ne može tako, to nije kviz, pobeda ne zavisi od znanja i veština učesnika, odnosno, od odgovora na postavljena pitanja, već ishod zavisi od sreće, odnosno, da li će Vam postaviti pitanje na koje znate odgovor … I to je igra na sreću. I mora najpre da se plati naknada Upravi za igre na sreću …“

s mile

Šteta što nisu dozvolili da svi mogu da učestvuju i provere svoje znanje, a da samo oni sa foruma / kluba mogu da se takmiče za nagrade. Ja odigrah, ali neznam rezultat….

Mad Max

Dobar im ovaj kviz. Na njemu čovek shvati koliko ružnih i skalamerija vozila ima u Tojoti. Za pola nisam ni čuo (na moju sreću)
Tako da je rezultat očekivan, 14/30