1. Home
  2. Vesti
  3. Svetlosni potpis nove limuzine iz game marke Toyota
Svetlosni potpis nove limuzine iz game marke Toyota
0

Svetlosni potpis nove limuzine iz game marke Toyota

377
0
Podelite sa prijateljima:

Aktuelna generacija hedžbeka Toyota Corolla je nedavno restilizovana za 2019. modelnu godinu. Uskoro očekujemo premijeru bestselera japanskog proizvođača u sedan verziji, pa ne čudi što polako isplivavaju u javnost detalji u vezi sa ovom limuzinom.

Pred nama se nalazi fotografija koja nam omogućava uvid u grafiku prednjih svetlosnih grupa, a najmanje bi nas začudilo da ovakav svetlosni potpis bude često viđan prizor na brojnim modelima japanskog giganta.

Svetska premijera noviteta će se održati 16. novembra, tako da nećemo dugo morati da čekamo na prizor sedan verzije modela koji je već na tržištu u formi hedžbeka i karavana.

U skladu sa praksom japanskog giganta, sedan verzija će biti za nešto manje od 10% jeftinija od hedžbek verzije, tako da već posedujemo i prvi indikator buduće cene popularne limuzine.

AutoRepublika

(377)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments