1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Kia Niro PHEV – Osvežen dizajn
Kia Niro PHEV – Osvežen dizajn
0

Kia Niro PHEV – Osvežen dizajn

130
0
Podelite sa prijateljima:

Kia u Ženevi predstavlja unapređene verzije Niro Hybrida i Niro Plug-in Hybrida. Osveženi dizajn podvlači novi, potpuno električni, Kia e-Niro.

Oba hibrida će se prodavati sa sedmogodišnjom garancijom, odnosno u okviru 150.000 pređenih kilometara.

Plug-in hibridni pogon ostaje neizmenjen, a ono što je izmenjeno je stajling spoljašnjosti, s praktično novim dizajnerskim jezikom, zatim su tu takođe novi naplaci od 16 cola sa tamno sivom insertacijom. Enterijer je kvalitativno podignut na viši nivo s opcionom individualizacijom kada su kombinacije boja u pitanju.

Kada govorimo o naprednoj tehnologiji, tu je TFT-LCD ekran info-zabavnog sistema dijagonale 10,25 inča, uz sedmoinčni TFT Supervision klaster instrumentacije, koji je opcioni.

Obavezno treba spomenuti i novu UVO CONNECT telematičku tehnologiju, koja je dostupna preko opcionog ekrana od 10,25 inča. Ovaj sistem vozaču pruža uvid u podatke iz realnog vremena poput vremenske prognoze, interesnih tačaka, cena goriva i mnogih drugih detalja.

Bezbednost je takođe unapređena s novim sistemima aktivne bezbednosti.

AutoRepublika

 

(130)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments