1. Home
  2. Održavanje
  3. WINT EXPO 2019. – najava sajma
WINT EXPO 2019. – najava sajma
0

WINT EXPO 2019. – najava sajma

910
0
Podelite sa prijateljima:

Drugi kućni sajam Wint Expo, u organizaciji kompanije Wagen International, sada već tradicionalno, okupiće renomirane dobavljače iz industrije auto-delova 25. maja 2019. godine, u hali Belexpocentra. Wint Expo 2019. će svoja vrata otvoriti u 13h, a očekujemo da ostanete i posle ponoći.

Posetioci će imati priliku da na jednom mestu prođu kroz skoro kompletan Wint asortiman, kao i šansu da sagledaju trenutnu fazu razvoja celokupnog tržišta automobilskih delova.

Izlagači će predstaviti najnovije trendove i inovacije, pa iskoristite priliku da budete prvi u vašem poslu s najnovijim i proverenim informacijama. Možda i dobijete neku novu ideju za sopstveni biznis.

WINT EXPO se već pokazao kao najbolje mesto za direktan kontakt s proizvođačima auto-delova, kao i za mesto na kome ćete sigurno doći do odgovora za sve nedoumice u vezi sa auto-delovima koje ste imali. Tehnički treninzi će, kao i za prošli sajam, biti dostupni svima koji misle da im znanje malo „škripi“ ili jednostavno žele da ostvare kontakt s obučenim tehničkim osobljem.

Teme i satnice će biti naknadno objavljene, a lokacije su konferencijske sale hotela Holiday Inn.

Najmlađi posetioci, kao i oni koji se tako osećaju, mogu napraviti predah u nekoj od Fan zona, gde se mogu oprobati u vožnji Formule 1, takmičiti u igranju Play stationa ili mnogim drugim aktivnostima, zbog kojih bi bila prava šteta propustiti ovakav događaj.

Takođe, kako bi se posetioci osećali prijatnije, organizovan je celodnevni ketering i osveženje. Dobar recept s prošlog sajma, planiramo da napravimo još boljim.

Wint Expo 2019 zatvorićemo u 20h velikom žurkom, koja će trajati do 00h, a za čiju atmosferu će biti zadužen jedan fenomenalan beogradski bend, a za vrhunac večeri će se pobrinuti diva Zvezda Granda, Milica Todorović.

(910)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments