1. Home
  2. Sajmovi
  3. Rolls-Royce Cullinan pod svodovima Beogradskog sajma
Rolls-Royce Cullinan pod svodovima Beogradskog sajma
0

Rolls-Royce Cullinan pod svodovima Beogradskog sajma

417
0
Podelite sa prijateljima:

Čuvena britanska marka će izložiti Rolls-Royce Cullinan, kao svoj prvi model u istoriji sa povišenom pozicijom sedenja,  na predstojećoj beogradskoj automobilskoj smotri. To će biti drugi put da proizvođać ultra luksuznih vozila nastupa u glavnom gradu Srbije, nakon što se prvenac dogodio pre dve godine, na istom mestu.

“Veoma smo uzbuđeni zbog beogradske premijere Cullinana. Odluka da se pojavimo na Beogradskom sajmu dodatno naglašava značaj tržišta centralne i istočne Evrope, za našu kompaniju,” rekao je Peter Šopman, regionalni direktor kompanije Rolls-Royce Motor Cars.

Ono što će nastup marke koja posluje u sastavu nemačke BMW grupe učiniti posebno pikantnim za domaćine, jeste činjenica da će se (novinarskoj) publici pokloniti i naš bivši sugrađanin, dizajner Pavle Trpinac, koji je bio uključen u rad tima stilista zaduženih za dizajn, kako Cullinana, tako i modela Ghost i Wraith.

Tim povodom Trpinac je izjavio sledeće: “Povratak na Salon automobila u Beogradu me vraća u detinjstvo i budi sećanja na prvu posetu sajmu, kada me je otac odveo na manifestaciju koja je očigledno imala snažan uticaj na moje buduće izbore u životu. Ponosan sam što ću biti deo predstojećeg događaja, a posebno zbog činjenice da ću predstavljati marku koja je sinonim za vrhunski uspeh.”

Tokom prethodnog meseca, kompanija Rolls-Royce Motor Cars je izašla u javnost sa podacima koji pokazuju rekordne rezultate prodaje ostvarene 2018. godine. Ukupno je širom sveta isporučeno 4.107 vozila, uz snažan rast tražnje, predvođen perjanicom game, modelom Phantom.

Ipak, status bestselera britanske marke pripada modelu Ghost koji je imao tu čast da bude prvi model kompanije koji je izložen pred našom publikom, na istom mestu pre dve godine.

Još da dodamo da će posetioci biti u prilici da pogledaju moćni Cullinan u hali 2A, kao deo izložbene postavke kompanije Delta Motors.

O ovom modelu možete saznati puno važnih pojedinosti ukoliko odlučite da kliknete baš ovde.

AutoRepublika

(417)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments