1. Home
  2. Vesti
  3. Renaultov atak na Ženevu
Renaultov atak na Ženevu
0

Renaultov atak na Ženevu

156
0
Podelite sa prijateljima:

Renault će na najvećoj automobilskoj fešti na svetu imati nekoliko veoma interesantnih premijera. 

Udarna pesnica francuske marke u Ženevi biće naravno nova generacija modela Clio. Clio godinama unazad važi za jednog od bestselera u Evropi, a sa novom iteracijom Renault planira da u potpunosti pokori B segment. Novi mališan posedovaće znatno kvalitetnije materijale unutar kabine uz dizajnerski stil koji će u estetskom smislu biti daleko ispred konkurencije iz VW grupacije.

Nadolazeći Clio biće manjih dimenzija od svog prethodnika, ali u Renaulta obećavaju veći prtljažnik i više mesta za putnike u vozilu, pogotovo one na zadnjoj klupi.

Osim Clija, na štandu francuskog brenda naći će se i restilizovani Twingo. Twingo je dobio nešto izmenjeni anfas uz više mogućnosti za personalizaciju automobila. Ipak, najznačajnija izmena je novi 1,0-litarski agregat, koji dolazi kao „atmosferac“ ili sa turbo punjačem.

Restilizovani Twingo mogao bi dati i odgovor na pitanje šta će se desiti sa Daimlerovim Smartom. U poslednje vreme kruže glasine da Mercedes planira O klasu, koja bi bila smeštena u B ili čak i A segmentu, a kako Renault i Mercedes dugo sarađuju u ovom segmentu, moguće je da ćemo u Ženevi dobiti odgovor na pitanje o sudbini Smarta.

Renault će na svom štandu izložiti i vozila rumunske Dacije. Dacia će prikazati novi specijalnu ediciju svojih vozila nazvanu Ultimate. Rumunska marka će od Salona automobila u Ženevi u paletu boja za svoje modele ubaciti i dve nove boje: varijantu crvene i sive.

AutoRepublika 

(156)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments