1. Home
  2. Vesti
  3. Kia predstavlja novi SUV u Ženevi
Kia predstavlja novi SUV u Ženevi
0

Kia predstavlja novi SUV u Ženevi

194
0
Podelite sa prijateljima:

Kompaktni krosover Xceed spreman je za premijeru u švajcarskom gradu. 

Kia je predstavila prvu zvaničnu skicu za Xceed i očito je da će se raditi i veoma atraktivnom modelu, namenjenom pre svega mlađoj publici. Južnokorejska marka već je najavila da će pomenuti automobil biti smešten u gami ispod Sportagea.

Mada Kia još uvek nije potvrdila je Xceed zvaničan naziv novog krosovera, sve su šanse da je ovo ipak istina, jer se ime pojavljuje u nekoliko zahteva za zaštitu naziva, kao i u nekoliko zvaničnih dokumenata ove kompanije.

Što se tiče moguće palete motora veruje se da će u upotrebi biti benzinski agregate od 1 i 1,4 litra, dok će čast dizelaša braniti pogonska jedinica od 1,6 litara. Veruje se da će Kia ponuditi i plug-in hibridnu varijantu čija bi snaga iznosila više od 200 „konja“.

Najavljeni krosover trebalo bi ujedno da bude i prvi automobil korejskog brenda koji će prikazati novu digitalnu instrumentalnu tablu. Ova novotarija naći će svoju primenu i u ostatku Ceed familije tokom tekuće godine.

Po svemu sudeći, premijera novog SUV-a ove marke biće održana 5. marta, prvog dana Salona automobila u Ženevi.

AutoRepublika 

 

(194)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments