1. Home
  2. Vesti
  3. Grand Tour rekao zbogom šatoru
Grand Tour rekao zbogom šatoru
0

Grand Tour rekao zbogom šatoru

295
0
Podelite sa prijateljima:

Emitovanje treće sezone počinje 18. januara, ali mediji već bruje o četvrtoj sezoni popularne emisije. 

Naime, kako je najavio Amazon, od četvrte sezone čuveni trojac Klarkson, Hamond i Mej neće imati više „statični deo emisije u šatoru“. Amazon navodi da je u sopstvenom istraživanju otkrio da je ovaj deo emisije najneinteresantniji gledaocima, te će se u buduće voditelji Grand Toura nalaziti na večitoj turneji.

Odnosno, putovanja i avanture nekadašnjih prezentera Top Geara ono su što gledaoci najviše vole, pa će tako od četvrte sezone šator otići u istoriju, a Klarksonova ekipa krenuće na put koji će ih odvesti na nekoliko kontinenata.

Amazon je navodno već preneo preporuku odnosno naređenje produkcionom timu Grand Toura, a sa napuštanjem šatora složio se javno i jedan od voditelja emisije, Ričard Hamond. Hamond je naveo da je mnogo toga iz njihovih dosadašnjih avantura pod barjakom GT-a ostalo van šoua i da nije prikazano zbog vremenskih ograničenja i koncepta sa pojavljivanjem trojice voditelja u studiju.

Amazon je odlučio da produži saradnju sa Klarksonom, Mejom i Hamondom, ali nije saopšteno na koliko tačno. Ono što se očekuje jeste da će voditelji i autori Grand Toura dobiti još veću slobodu prilikom biranja lokacija za avanture, ali je potvrđeno i da je Amazon veoma zadovoljan uspehom kompletne emisije te će po svemu sudeći doći i do povećanja već obimnog budžeta za Grand Tour.

AutoRepublika 

 

 

 

(295)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments