1. Home
  2. Life
  3. Film
  4. Filmski heroji: Transformers (Video)
Filmski heroji: Transformers (Video)

Filmski heroji: Transformers (Video)

515
2
Podelite sa prijateljima:

Ponovno rođenje Chevroleta Camara 2009. godine je bio veliki događaj u američkoj automobilskoj industriji. Tražeći način za uspešnu promociju, marketing tim General Motorsa se setio da bi ovaj automobi, mogao da igra veliku ulogu u visokobudžetnom filmu Transformers, kao i kasnijim nastavcima, a publika će sada moći da postane vlasnik nekoliko heroja koji su se pojavljivali direktno na malim ekranima.

Na Barrett-Jackson aukciji, koja se održava krajem januara, pojaviće se četiri primerka “Bumblebee“, a kompletna zarada odlazi na Operation Homefront – neprofitnu organizaciju koja je osnovana sa ciljem pružanja pomoći veteranima američke vojske, kao i njihovim familijama.

Prvi od njih se pojavio u originalnim „Transformersima“ još 2007. godine. To je bilo dve godine pre nego što je peta generacija Camara uopšte debitovala, pa je tako Chevrolet razvio poseban model na osnovu planova i crteža. On je kasnije posebno modifikovan za drugi film u serijalu, Transformers: Revenge of the Fallen.

Potpuno novi Camaro je debitovao u sledećem nastavku serijala filmova, Transformers: Dark of the Moon. Reč je o serijskom SS (Super Sport) modelu, sa tamnijom žutom bojom karoserije i širim trkačkim trakama.

Za Transformers: Age of Extinction, američki gigant je debitovao najagresivniji Bumblebee sa manjim farovima a njegovim predstavljanjem, General Motors je najavio šta publika može da očekuje od osveženog serijskog modela.

I za kraj, tu je i model iz 2016. godine za najnoviji nastavak, Transformers: The Last Knight. Svi spomenuti modeli Camara stižu sa V8 agregatom, automatskim menjačem i pogonom na zadnje točkove. Pošto su korišćeni u filmovima, oni nisu legalni za uličnu upotrebu, ali kada se zna koliku je pažnju privukao filmski serijal nema sumnje da će biti prodati u rekordno kratkom roku.

Pogledajte video klip.

Zoran Tomasović

(515)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Preporuka za sve koji vole naučnu fantastiku i automobile. Svi nastavci su mi dobri i za gledanje po više puta 😉

Dejan

But John Wick did not kill all those people ’cause of a Camaro… 😉