1. Home
  2. Vesti
  3. Svakom po ’bona u 2019.!
Svakom po ’bona u 2019.!
1

Svakom po ’bona u 2019.!

294
1
Podelite sa prijateljima:

Kompaniji BMW želimo uspešno pokretanje programa za klijente “Zlatni vatrogasac”.

Tesli želimo da Twitter kolabira a da Mask (privremeno) izgubi moć govora.

Obožavaocima Volkswagena i Alfa Romea želimo da spoznaju svu međusobnu sličnost, da razmene svoje automobile i shvate da se sreća krije iza nekih drugih amblema.

Fordu želimo da mu svaki model postane Mustang a ne Explorer.

Opelu želimo da dobro “omunji” PSA grupu i da ga svuda vole kao u Srbiji!

Hondi da poželimo proširenje porodice automobila.

Mercedesu želimo da preuzme Renault u potpunosti.

Nissanu želimo da pomiluje Karlosavu Gonučija i ako ga već smenjuje da ga isprati s jednim GTR-om.

Za Citroen smo spremili ono što mu jedino nedostaje. 4×4 pogon i distributere u Srbiji.

Audiju želimo lakši nos, pravdu za utamničeno rukovodstvo, i da mu svaki model bude spektakularnog dizajna kao PB18 e-tron.

Toyoti želimo da zaboravi na Excel a da na mesto izvršnog direktora postavi nekog ko je diplomirao na nekom umetničkom smeru. Takođe, verujemo da bi dan u kladionici učinio ogromnu stvar za napredak marke.

Korejskim markama Hyundai i Kia želimo da J.D. Powers otvori filijalu u svakoj državi a luksuznom Genesisu to isto samo da dodamo i MotorTrend.

Peugeotu želimo da i-Cockpit preimenuje u (b)i(o)-Cockpit.

Škodi želimo po jednog barem “dognam-prodam” distributera na svim kontinentima.

Jaguar Land Roveru želimo da pobedi u svim istraživanjima koja se bave analizom pouzdanosti, kao i da za globalno zaštitno lice angažuje nekoga koga kupci vole da slušaju šta priča, a ne kako peva.

Renaultu želimo da šalje nove kontigente zimskih guma za potrebe prodajnih akcija u Srbiji, i molimo ih da Mercedesu uz male motore, obavezno pošalju i menjače za iste.

Porodičnim ljudima želimo da dožive jedan dan na stazi! Bez porodice, sami sa sobom i nekom besnom zujalicom.

Svakodnevnim trkačima kroz gradske ili “Ibarske” gužve, želimo da pronađu mir u duši i da vatru zadrže za krevet, kuhinju, kancelariju… za svaku priliku u kojoj se nađu sa svojom lepšom polovinom, izuzev ako ih porodični čovek ne povede na onaj jedan dan na neku trkačku stazu.

I najvažnije, svima želimo pronalazak sreće u onom što imaju, jer

“Nije bogat onaj koji puno ima, već onaj kome malo treba.”

Uzdravlje!

AutoRepublika

(294)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Baš lepe želje?

Sve najbolje svima!