1. Home
  2. Vesti
  3. Mače putovalo 30 kilometara viseći ispod Volkswagen Atlasa – na kraju „happy end“
Mače putovalo 30 kilometara viseći ispod Volkswagen Atlasa – na kraju „happy end“
0

Mače putovalo 30 kilometara viseći ispod Volkswagen Atlasa – na kraju „happy end“

324
0
Podelite sa prijateljima:

Malo mače je osim „besplatnog prevoza“ imalo tu sreću da su u pomoć priskočili „njujorški plavci“.

Mače je nazvano Čens (Chance), po imenu jednog od policajaca koji su učestvovali u akciji spasavanja, izvestio je New York Post. Bilo je potrebno da čak sedam policijskih službenika učestvuje u čitavoj operaciji, kao i dizalica, da bi sve bilo obavljeno i mače spaseno.

Vozač je izjavio da tek što je započeo put od Bruklina ka Harlemu, video je mače nasred puta. Kao svaki čestiti vozač i pre svega ljudsko biće, učinio je sve da izbegne životinjicu a zatim se zaustavio pored puta da vidi da li je sve u redu. Na njegovo iznenađenje, mače je nestalo! Pretpostavio je da je pobeglo, tako da se vratio u automobil i kompletirao distancu od 30 kilometara.

Kada je stigao u Harlem i izašao iz svog SUV-a, čuo je mjaukanje ispod automobila. U tom času je policijski službenik bio u prolazu, tako da ga je zaustavio, a uskoro se na licu mesta našao čitav tim.

Po policiji, prestravljeno mače je putovalo sve vreme viseći na podvozju automobila. Spoljna temperatura je bila -2 stepena Celzijusa, a s obzirom na strujanje vazduha, mačetu je bilo mnogo hladnije.

Šta reći, mačke su zaista čudo u životinjskom svetu, a i svaka čast vozaču.

AutoRepublika

Izvor: New York Post

 

(324)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments