1. Home
  2. Vesti
  3. Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake u pink izdanju
Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake u pink izdanju
0

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake u pink izdanju

229
0
Podelite sa prijateljima:

Može li veći kič od ovoga?! 

Kao da sam Aston Martin nije dovoljno luksuzan i redak automobil, budući vlasnik konkretnog primerka odlučio se i za specijalnu boju. Naime, pored standardnih opcija za boje, Aston Martin nudi svojim kupcima da sami odaberu nijansu koju žele, naravno to je samo opcija, i to poprilično skupa.

Prikazani automobil prošao je i luksuzni Zagato tretman, pa je samo pitanje koliko je sve ovo zaista i koštalo. Interesantno je da je automobil fotografisao i objavio na svom Instagram profilu šef Aston Martina, Endi Palmer.

Palmer je bio u regularnom obilasku fabrike i otpremnog magacina kada je naleteo na ovaj automobil. Prvi čovek britanske marke kratko je prokomentarisao pink Vaquish: „Svakako će ga lako primetiti.“

Ovo je potpuno u skladu sa Palmerovom izjavom od prošlog meseca. „Bogati postaju još bogatiji, pa žele i još veći novi personalizacije automobila, što ćemo mi svakako omogućiti.“

 

 

(229)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments