1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Ovo se desi kad spojite Ford Mustang i Lamborghini Gallardo (GALERIJA)
Ovo se desi kad spojite Ford Mustang i Lamborghini Gallardo (GALERIJA)
0

Ovo se desi kad spojite Ford Mustang i Lamborghini Gallardo (GALERIJA)

833
0
Podelite sa prijateljima:

Jedinstveni spoj Mustanga i Gallarda biće prodat na aukciji. 

Ovaj specifični automobil prvi put je predstavljen javnosti 2009. godine na manifestaciji SEMA. Ime mu je Tracttori sa jasnom asocijacijom na prošlost osnivača „pobesnelog bika“ Feruća Lamborginija.

Automobil liči na Ford Mustang, ali koristi Gallardovu šasiju i veći deo mehanike. Pokreće ga 5,0-litarski V10 motor uparen sa šestostepenim automatskim menjačem koji snagu šalje na sve točkove.

Tractorri je prešao nešto više od 4.000 kilometara, a kada je prvobitno predstavljen 2009. godine saopšteno je da u izradu ovog automobila utrošeno više od 700.000 američkih dolara.

Što se tiče unutrašnjosti, veći deo stigao je iz Gallarda, što je bio poprilično zahtevan posao što se tiče ugradnje, jer Mustang i Lamborghinijev model nisu baš slične „građe“ što se tiče enterijera.

Biće interesantno videti koliku će cenu ovaj jedinstveni primerak zaista dostići na aukciji sledećeg meseca u Arizoni.

 

(833)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments