1. Home
  2. Vesti
  3. Nova Toyota Supra u GT izdanju u Tokiju
Nova Toyota Supra u GT izdanju u Tokiju
0

Nova Toyota Supra u GT izdanju u Tokiju

176
0
Podelite sa prijateljima:

Toyota Supra sa GT specifikacijama će imati premijeru sledećeg meseca na Salonu automobila u Tokiju.

U Ženevi smo imali prilike da vidimo GR Supra Racing Concept, a sada je na red došao novi „specijalan model“. Čini se da japanska marka još uvek istražuje potencijalne trkačke aspekte za novi sportski kupe, jer je u razvoju još jedan model, isključivo vezan za stazu. Kompletan naziv mu je GR Supra Super GT Concept, a kako zaista izgleda, videćemo kada bude skinut veo s njega u Japanu.

Malo šta može da se vidi iz tamnog „tizera“ kojeg je objavila Toyota, ali ono što je svakako primetno su naglašeno zadnje krilo i masivan difuzor.

Pored dva trkača baziranih  na Supri, Toyota radi i na hiperautomobilu, čija je prethodnica GR Super Sport Concept. Pored serijske verzije, očekuje se da odgovarajući pandan nastupi na 24 časa Le Mana, i to već 2020.

Konačno, peta generacija  Supre će debitovati u prvoj polovini januara na NAIAS-u u Detroitu.

AutoRepublika

Izvor: Toyota

(176)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments