1. Home
  2. Vesti
  3. Nastavićemo da ulažemo u marku Alfa Romeo kako bi bila dostojna sopstvene prošlosti
Nastavićemo da ulažemo u marku Alfa Romeo kako bi bila dostojna sopstvene prošlosti
0

Nastavićemo da ulažemo u marku Alfa Romeo kako bi bila dostojna sopstvene prošlosti

1.57K
0
Podelite sa prijateljima:

Predsednik FCA grupe, Džon Elkan je govorio na prezentaciji knjige “Policija i mašine” (Police and Motors) u Lingotu. Teško je u istu rečenicu smestiti policiju i mašine, posebno ako se ona izgovara na italijanskom jeziku, a da se ne spomene Alfa Romeo.

„Uložili smo silne novce u Alfa Romeo i nastavićemo istim tempom. Želimo da današnja marka Alfa Romeo bude dostojan naslednik slavne istorije,” rekao je Elkan. “Priča o simpatijama između policije i Alfa Romea će se nastaviti.”

Predsednik FCA grupe je predložio organizaciju postavke muzeja u Arezeu koja bi prikazala istorijske veze između Alfa Romea i policije.

„Puno je ponosa ugrađeno u taj odnos koji traje jako, jako dugo,” dodao je on. “Hoćemo da uradimo još mnogo više, posebno zbog ogromnog poverenja koje nam je ukazano”.

Kao posvetu autoru knjige, Gabrijeliju, Elkan je napisao sledeće reči: „Zajedno smo prošli puno toga, i nastavićemo u istom smeru. Zahvalni smo svemu onome što italijanska policija čini za nas, kao i za sve Italijane „.

AutoRepublika

(1574)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments