1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Još jedan šestotočkaš, upoznajte Bureko 6×6! (GALERIJA)
Još jedan šestotočkaš, upoznajte Bureko 6×6! (GALERIJA)
0

Još jedan šestotočkaš, upoznajte Bureko 6×6! (GALERIJA)

442
0
Podelite sa prijateljima:

Ako vam treba prevozno sredstvo u slučaju apokalipse, onda je ovo pravo vozilo za vas! 

Bureko 6×6 nastao je saradnjom nemačkih i čeških inženjera. Njegov „otac“ je Chevrolet Silverado, a preradom u Češkoj postaje ovaj monstruozni kamionet sa šest točkova.

bureko 6x6

U osnovnom izdanju koristi 4,2-litarski V8 agregat koji razvija 420 konjskih snaga. Ipak, Bureko nudi i dodatke koji omogućavaju da ukupan broj grla u ovoj ergeli poraste na velikih 1.000!

Ovo je samo početak, jer nemačko-češka tjunerska kuća navodi da je moguća bilo kakva nadogradnja modela, da li ona za terensku ili vožnju po asfaltu, otvoreni su za sve vrste prerada, sve po želji kupaca.

Naravno, novac sve diktira, a ako neko poželi da postane vlasnik ovakvog ogromnog vozila, moraće da odvoji 290.000 evra, ali za baznu varijantu. Pa, ko voli, nek izvoli!

AutoRepublika 

 

(442)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments