1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Aston Martin Valkyrie – nove zvanične slike (VIDEO)
Aston Martin Valkyrie – nove zvanične slike (VIDEO)

Aston Martin Valkyrie – nove zvanične slike (VIDEO)

341
0
Podelite sa prijateljima:

Enterijer u stilu Formule 1.

Bez mnogo pompe, Aston Martin je objavio na Instragramu triling oficijelnih slika Valkyrie hiperautomobila. Ova visokoperformantna „zver“ je razvijena u saradnji sa Red Bull Racingom i izgleda zaista nestvarno, rame uz rame sa McLaren Speedtailom i Mercedes-AMG Oneom.

Ekipa iz Gejdona nas je „počastila“ i slikom enterijera, za koji kaže da je inspiraciju pronašao u bolidima Formule1. Minimalistički pristup je evidentan, dok se isto nikako ne može reći za volan.

Ono što ovaj automobil izdvaja i stavlja ispred svih sličnih je što ga pogoni najsnažniji atmosferski motor ikada u jednom serijskom automobilu. Još kada se tome doda da je potpisnik Cosworth…

V12 agregat raspolaže radnom zapreminom od 6,5 litara i isporučuje 1.150 ks, a u klipu od dvadesetak sekundi se može čuti njegova simfornija:

Kristijan Horner, šef Aston Martin Red Bull Racing tima, nedavno je izjavio da je Valkyrie u finalnoj fazi simulacija, spomenuvši da će prototip biti testiran ili krajem ove ili početkom sledeće godine.

Jedva čekamo!

AutoRepublika

Izvor: Aston Martin

(341)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments