1. Home
  2. Vesti
  3. Novi voditelji popularne emisije “Top Gear”
Novi voditelji popularne emisije “Top Gear”
0

Novi voditelji popularne emisije “Top Gear”

882
0
Podelite sa prijateljima:

Iz moćnog britanskog medijskog servisa, kompanije BBC, je stigla zvanična objava da će od sledeće sezone legendarnu emisiju Top Gear voditi dva nova lica. Bivši domaćin emisije “Izvedi me” (Take me out) Pedi MekGinis i poznato lice iz sveta kriketa, Endrju Fredi Flintof su impresionirali komisiju za izbor kadrovskih rešenja.

Među njima je vladala čarobna hemija, tokom tajne audicije održane na test stazi nedaleko od Londona. Njih dvojica će zameniti dosadašnjeg voditelja Meta LeBlanka, koji napušta serijal nakon ove sezone, dok će Kris Heris i dalje biti deo ekipe. Rori Rid će biti premešten na poziciju voditelja podsegmenta nazvanog Extra Gear.

Producenti se nadaju da će novi trio gledaoce podsetiti na zlatne dane Top Geara, kada je program vodila legendarna ekipa na čelu sa Džeremijem Klarksonom, Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejom. Ugovor je na snazi od 2019. godine, a potpisan je na dvogodišnji period. Obe zvezde će dobiti novčanu nadoknadu od po 500.000 britanskih funti.

(882)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments