1. Home
  2. Vesti
  3. Vrhunsko Twitter peckanje starih rivala
Vrhunsko Twitter peckanje starih rivala
0

Vrhunsko Twitter peckanje starih rivala

1.09K
0
Podelite sa prijateljima:

Ratovanje putem medija i društvenih mreža između BMW-a i Audija je poprilično česta pojava, ali što se tiče najsvežijeg dvoboja može se slobodno reći da je BMW odneo pobjedu.

Na fotografiji koju je na svom Twitter nalogu objavio BMW USA, jasno se ocrtava  logotip marke Audi, oslikan u vatrometu varnica iza performantnog modela BMW M4 u Yas Marina Blue nijansi.

Potom je Twitter ekipa Audija odgovorila:“Kada ga vidite…„.

Odgovor iz BMW-a je izazvao salve oduševljenja i smeha u internet zajednici automobilskih entuzijasta:

Mi ga vidimo, onako, kao i obično… U retrovizoru!“.

(1086)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments