1. Home
  2. Vesti
  3. Jaguar planira kupe verziju F-Pacea
Jaguar planira kupe verziju F-Pacea
0

Jaguar planira kupe verziju F-Pacea

146
0
Podelite sa prijateljima:

Jaguar je zaštitio oznaku „C-Pace“.

Najnovije glasine sugerišu da Jaguar razvija novi kupe SUV, koji će poneti oznaku „C-Pace“, jer upravo je taj naziv zaštićen kao intelektualna svojina u EU.

Po izveštajima, zahtev je podnet 9. jula ove godine kroz više kategorija, u okvriu EUIPO sistema, uključujući Nice Classification 9, koja je tipično rezervisana za kompjutere, lidarske, radarske i ostale sisteme vezane za autonomnu vožnju. Takođe je podneta i u Nice Classification 12 za motorna vozila i Nice Classification 37 za održavanje, popravke i servisiranje.

Jaguarov SUV portfolio ubrzano raste, s tim što je nedavno lansiran električni I-Pace, dodat manjem E-Paceu i većem F-Paceu, koji su u redovnoj prodaji. Takođe je bilo glasina da Jaguar planira da lansira SUV perjanicu, koja bi se zvala „J-Pace“.

Jaguar E-Pace je baziran na najmanjem modelu sestrinske kompanije, Land Rover Range Rover Evoqeu, a s obzirom na to da Land Rover ne planira manji model, po svemu sudeći će C-Pace biti kupe verzija F-Pacea.

Jaguarovi rivali, BMW, Mercedes i Audi, već imaju modele u ovoj novoj SUV niši, koja služi za dodatnu zaradu, jer se manje praktični, navodno „stilski izražajni“ automobili, prodaju po višim cenama u odnosu na standardne pandane.

Treba imati u vidu da je Jaguar verovatno nekoliko godina udaljen od lansiranja novog modela, jer tek treba da ga razvije.

 

(146)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments