1. Home
  2. Vesti
  3. Luis Hamilton prodaje svoj Mercedes-Maybach S600 (2015.)
Luis Hamilton prodaje svoj Mercedes-Maybach S600 (2015.)
0

Luis Hamilton prodaje svoj Mercedes-Maybach S600 (2015.)

7.95K
0
Podelite sa prijateljima:

Ovaj automobil definitivno nije napravljen kako bi zadovoljio aspiracije sportski nastrojenog vozača. Naravno, super brz je, super snažan je, super luksuzan je. Ipak, zavisnika od brzine bi pre privukao neki dvosed, ili čak i performantni automobil sa samo jednim predviđenim sedištem. Nakon nepune tri godine, Luis Hamilton prodaje svoj Maybach.

Četvorostruki šampion u takmičenju Formula 1 je preko baze Autotrader, stavio na prodaju, svoj automobil. Prodajna, ne znamo da li fiksna ili samo početna, cena iznosi 118.910 evra. Kao što je i za pretpostaviti, S600 poseduje impresivnu listu opreme: samozatvarajuća vrata, Burmester muzički system, panorama krovno staklo, felne izrađene od lake legure promera 22 inča, info-zabavni sistem za svakog putnika ponaosob, sistem kamera sa prikazom pune slike oko vozila. Ovo je naravno samo delić opreme koja je ugrađena u prodajni eksponat.

“Ovaj primerak je ozbiljno luksuzan automobil”, kaže urednik baze Autotrader, Erin Bejker. “Već osnovna ponuda S klase je jedan od najraskošnijih automobila koje Mercedes proizvodi, a Maybach serija je još ultimativnija u smislu ponuđenog luksuza, kombinovanog sa najsvežijim tehnološkim dostignućima.”

“Kao član tima Mercedes F1, i četvorostruki šampion, nije iznenađenje da je Hamilton odabrao najbolje od najboljeg. Ne znamo šta su Švabe pripremile za njega nakon Maybacha, ali je veoma verovatno da će to biti opet nešto zaista posebno. Ne bi se iznenadili da to bude hiperautomobil Mercedes-AMG Project One.”

Hamilton već poseduje vozni park od kojeg se vrti u glavi: Mercedes SLS AMG, Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Koenigsegg i Pagani Zonda. Dakle, nedostaje Mercedes-AMG Project One. Iako je Maybach koji je na izložen za prodaju pravi snagator, jer koristi V12 biturbo agregat, zapremine šest litara koji isporučuje preko 525 konjskih snaga, u poređenju sa Project One (1.000 ks), deluje prilično slabašno.

Ako ste zainteresovani, da vam još kažemo da je Maybach u garanciji do septembra.

(7947)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments