1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-AMG S63 vs BMW M760i xDrive (VIDEO)
Mercedes-AMG S63 vs BMW M760i xDrive (VIDEO)
0

Mercedes-AMG S63 vs BMW M760i xDrive (VIDEO)

747
0
Podelite sa prijateljima:

Kakav dvoboj! Mercedes-AMG S63 protiv BMW-a M760i xDrive.

Dva nemačka oličenja luksuza i snage na točkovima su izašla jedan drugom „crtu“. Ključna razlika je u tome što Daimlerov pulen ima pogon na zadnje a bavarski na sve točkove. Met Votson (Mat Watson) iz CarWowa je objasnio zašto je tako. Prosto, 4Matic verzija S63 AMG se ne prodaje u Velikoj Britaniji.

Druga bitna razlika se odnosi na motor. S63 poseduje V8 a M760i V12. Mercedesove V12 verzije (S65) nije bilo među demo vozilima, pa je samim tim dvoboj morao biti ovakav kakav je. Bitno je napomenuti da je serija 7 u ovom slučaju teža čak 200 kilograma.

Ipak, bez obzira na razlike, bilo je interesantno videti kako izgleda ovaj duel, bez obzira što BMW zapravo nije istinski „M“ model, već je u M Performance paketu.

Da vam ne bismo kvarili doživljaj, za ostatak priče pogledajte video.

 

(747)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments