1. Home
  2. Sajmovi
  3. Genesis G70 dostupan i sa manuelnim menjačem
Genesis G70 dostupan i sa manuelnim menjačem
0

Genesis G70 dostupan i sa manuelnim menjačem

222
0
Podelite sa prijateljima:

Ko želi manuelni menjač, moraće da se zadovolji sa 2.0T motorom s pogonom na zadnje točkove.

Hyundaijeva premijum divizija nastoji da produži život ručnim menjačima. Naime, G70 može da se naruči i sa tri papučice, i to u SAD. Ulazni model Genesisa će u ponudi biti s opcionom, šestostepenom manuelnom transmisijom, i to isključivo sa četvorocilindarskim turbo motorom i zadnjim pogonom.

Manji motor isporučuje 255 ks i 350 Nm, dok moćniji 3,3-litarski biturbo V6 raspolaže sa 370 konja i 510 Nm. Genesis G70 dolazi sa standardnim zadnjim pogonom, dok je AWD dostupan uz doplatu (za oba motora). Dok šestostepeni manuelni menjač može biti dobijen isključivo uz 2,0-litarski motor, osmostepeni automatik je standardan u svakom slučaju. Automatik takođe dolazi sa standardnim „lauch control“ sistemom.

Koliko para toliko muzike, pa oni koji žele dublje da zavuku ruku u džep, mogu da se odluče za opcione Brembo kočnice sa četvoroklipnim čeljustima napred i dvoklipnim pozadi. G70 počiva na velikim točkovima od 19 cola, obuvenim u Michelin Pilot Sport 4 gume.

 

(222)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments