1. Home
  2. Sajmovi
  3. Mercedes-AMG C63 S Coupe u Njujorku
Mercedes-AMG C63 S Coupe u Njujorku
0

Mercedes-AMG C63 S Coupe u Njujorku

333
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon sinoćne premijere, unapređeni Mercedes-AMG C63 je ponovo na naslovnim stranama, jer automobilska publika želi da vidi koje su to stilske promene urađene.

Najočiglednija se tiče Panamericana maske hladnjaka, o bilo kojoj karoserijskoj konfiguraciji da se radi. Ovo dizajnersko rešenje definitivno naglašava agresivnost proizvoda iz Afalterbaha.

Kvartet završetaka izduvnih cevi je takođe revidiran u cilju snažnijeg vizuelnog utiska, a tome doprinosi i agresivniji difuzor. Kada je o kupeu reč, tu je opcioni AMG Aerodynamics paket sa masivnijim prednjim spliterom i usnom spojlera, a šire su i bočne „suknjice“.

C63 modeli dolaze sa standardnim 18-inčnim alu naplacima, a kada je o S verziji reč, ona se razmeće većim, 19-inčnim jedinicama.

Kao i ranije C63 S poseduje dinamičke nosače motora koji redukuju vibracije koje dolaze iz motora i menjača.

Kada govorimo o unutrašnjosti, enterijer je praktično odraz C43 modela. Tu je 12,3-inčni klaster instrumentacije i 10,25-inčni displej info-zabavnog sistema.

Dok je 4,0-litarski biturbo V8 prenesen (475 i 510 ks u S verziji), sada je uparen sa devetostepenom automatskom transmisijom (ranije sedmostepenom). C63 S Coupe do stotke stiže za samo 3,9 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 290 km/h.

 

(333)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments