1. Home
  2. Vesti
  3. Poslednji poziv za BMW F15
Poslednji poziv za BMW F15
0

Poslednji poziv za BMW F15

628
0
Podelite sa prijateljima:

Fabrika u Južnoj Karolini će se proizvodnjom aktuelnog modela BMW X5, baviti još samo nekoliko nedelja.  Aktuelna generacija je predstavljena javnosti krajem 2013. godine, i životni ciklus se polako približava kraju, čime je BMW odstupio od ustaljenog kompanijskog obrasca smena generacija na sedam godina.

Juče je jedan od poslednjih raspoloživih primeraka, naručen od strane našeg čitaoca, i iz razgovora sa prodajnim savetnicima, saznali smo da je ostalo još samo nekoliko primeraka rezervisanih za tržište Srbije, u proizvodnim planovima pogona u Spartanburgu, za maj mesec.

Iz ličnog iskustva , i nakon tri spokojne godine za volanom ovog SUV-a, automobil je za svaku preporuku.

Novi model, koji se očekuje da debituje do kraja godine, svakako će biti napredniji i bolji, a počivaće na novoj i dokazanoj CLAR platformi. Međutim, sasvim je sigurno da će, slično (i bogato) opremljen BMW X5 25d xDrive M Sport, tada koštati preko 80.000 evra, dok se aktuelni model još uvek može kupiti za nešto manje od 65.500 evra.

Dakle, poslednjih 11 primeraka modela BMW X5 25d xDrive M Sport, kao i još 8 vozila BMW X5 30d xDrive M Sport, dostupni su za narudžbu.

S obzirom na nastupajući BG Car Show, nije preostalo još puno vremena za odluku o kupovini.

 

(628)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments