1. Home
  2. Vesti
  3. Otvoren British Motors Montenegro
Otvoren British Motors Montenegro
0

Otvoren British Motors Montenegro

215
0
Podelite sa prijateljima:

Još jedan salon Jaguar Land Rover vozila

Kompanija British Motors, ekskluzivni distributer vozila Jaguar i Land Rover za Srbiju, uspešno posluje u našoj zemlji već više od punih godinu dana. Dobri rezultati doveli su do potrebe za širenjem pa je shodno tome svečano otvoren salon British Motors Montenegro, u novom, najluksuznijem tržnom centru Kapital Plaza u Podogorici. Na skoro 500 kvadratnih metara, kompanija British Motors Montenegro će u vrlo modernom salonu, pružati prodajne usluge svih modela iz Jaguar i Land Rover game.

„Otvaranjem British Motors Montenegro pokazali smo da se kvalitetan i marljiv rad uvek isplati. Zahvalio bih se svom timu i svima koji su vredno radili da naša porodica poraste, kao i onima koji su pratili naš rad i pružali nam bezrezervnu podršku“ izjavio je Ostoja Mijaliović, vlasnik i generalni direktor kompanije British Motors.

Više informacija o Jaguar vozilima za naše tržište možete pronaći na sajtu kompanije British Motors.

 

 

 

 

(215)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments