1. Home
  2. Vesti
  3. Audi povlači 330.000 vozila u Nemačkoj
Audi povlači 330.000 vozila u Nemačkoj
0

Audi povlači 330.000 vozila u Nemačkoj

320
0
Podelite sa prijateljima:

Audi je saopštio da povlači 330.000 automobila u Nemačkoj zbog mogućih problema sa električnim konekcijama za pomoćni grejač, što može da dovede do zapaljenja.

Portparol marke koja je deo VW grupe, rekao je da su ovim problemom pogođeni sledeći modeli: A4, A5, A5 Cabriolet i Q5, proizvedeni aprila 2011. i maja 2015. On je takođe rekao da je nekoliko vlasnika prijavilo miris paljevine u automobilima, ali došlo do pojavljivanja vatre ili neke druge štete.

(320)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments